❀◕‿◕❀ sahabat setia ❀◕‿◕❀

✾◕‿◕✾ satu click satu ciuman ✾◕‿◕✾

02 March 2011

SPONGEBOB SQUAREPANTIES!

Are u ready kids? ayaie captain!
I can't hear u ...........................
Ayaie captain! (:

wohhhooo!!! i am so excited nak story mory pasal cerita FAVOURITE aq, dari kecik smpai le ke besaw gajah macam nie..tak lain n tak bukan SPONGEBOB SQUAREPANTS! luv it! luv it! luv it! Yeah,mungkin  cerita ni tak brape nk famous kat Malaysia tp 4 ur information,kartun ni sgt sgt FAMOUS dkt ngra barat *okayy,xthu ngara hape...tp ttp dy famous!* sekian... hihi ...let me introduce ueols to the character in this cartoon.

sy sedia sy sedia! *spongebob squarepants*
spongebob!mari kita beraksi... *patrick star*
ape masalah awak?? *squidward tentacles*
duit! duit! duit! *mr.krab*
mari curi rahsie kraby patty! *plankton*
no caption!
miowwww~~ *gary* (sipot berbunyi kucing?gyle kan kan? haha)
spongebob,hari ini kite akn blaja cara cara memandu dgn slmt *puan puff*
watch spongebob in nickleodeon (612)! adik dtv 9 ponn ade :P 5ptg ok!

Hah! itu la serba sedikit karakter penting dalam karton neh..TAK CUKOP HEBAD LAGI KER TUH? wajib tonton hokayy! hahaa... so sebagai bonus ntok korg yg sudi peghabeyh  mase n waktu tgk blog haku nieh,ade sedikit PENCUCI MULUT sebagai penutop seghiter kali neh... saksikanlah~!

hokayy.. kami adalah pemenang! 1st take!
gigi sape lagi putehhh ??
say aaaaaa .... !!

hokay squidward, hidong kau lagi besar --'' aku kalah .. 
smpai situ jah citer kitew pada kali nie..hope u enjoy it!!! daaaaaaaaaaaaaaa ! :D

3 comments:

IeRa said...

hahaha..
kelakar la..
badaway..
i pon suka spOngebOb jugak..
hihikS

MIAMYRA said...

woah,be my pleasure (:
sme geng...
loike! hihi.

ria said...

hahhaa. . i un minat gak. .