❀◕‿◕❀ sahabat setia ❀◕‿◕❀

✾◕‿◕✾ satu click satu ciuman ✾◕‿◕✾

14 February 2011

wannabe budak hingusan

superman berdating dengan sailormoon,
sambil dating mencekik bahulu,
kalau la ada mesin doraemon,
pasti aku kembali ke zaman dahulu ..

hurmmmm ...
Teringin plak mengimbau kenangan lame.. yeah,pelik pelik.. Orang makin lame makin nak maju kehadapan jadi dewase, kahwin, dapat anak n lalala lah.. Tapi tak tahu la kenapa aku pulak semakin lama rasa macam nak maju ke belakang.. Teringin nak jadi budak budak balik, *yeah, MUSTAHIL.. kan? tahu tahu.huhu.. (sukati aku la!)so,cakap tanak banyak coz aku bukanlah penulis gred A n tanak korang sampai jadi juling ... @__@,just nk share critas lme aq dgn korang suatu ketika dahulu,saksikanssss..

*orang kata (org yg kata,aku takk..) perangai seseorang tu kiter dapat lihat sejak dy kecik lagi, yeker? well,kalau lah betol ape yang 'org kata tu'.. korang saksikan lah betapa TEROK nye perangai empunya blog inihhhhh.. -.-''

okayy, aku kuat melantak n minom..  tgok! minum bukan calang calang air,coca cola beb.. hihi.
tengok muka aku.. rase macam nak tampar kan? haha,kicik kicik nak pose... aucak sini.. e'eh! aucak sane ..



^.^ ehhh,tak cukop lagi tuh, pose lagi,pose pose ..
amacam, stylo tak anak pak mansor? hihi..
okayy, maybe perangai suka bercakap n syok sendiri bermula drpd pic pic neh..  -.-''
tengok la bashikal baru shaye,yeay! ish,acap nie menyelap gak tnjok beskal baru dy, pierah.. !


^.^ hihi, itu antara pangai O.K aq la (kott) tp ad gk pangai K.O aq yg terserlah,huhu..
tgk,aq ade patong rabbit,ape pandang pandang?!tak leyh pinjam, wekk! *dgn kata nama lain, aku seorang yg kedekot.
macam mane nk amik rambutan ni? sng je.. panjat pokok jom! 
aku ade adk baru,korg ade?ape?takde? padan muke! suro la parents korg buat adk baru.. hahahaha *BERLAGAK.
hihi,tapi jgn salah paham, perangai aku ni tak lah sampai ke besar aku amalkan,aku dapat tahu pun perangai burok nie melalui parents aku, tak tahu la citer mitos atau pon lagenda.. lu pikirlah shendiri ..



^.^ bile aku belek belek balik album lame, inilah pic yang sangat menyentuh hati aku ..
dengan arwah opah kak dan opah der .. AL-FATIHAH ~ 


^.^ okayy, destinasi seterusnyer ke picca yang paling menjadi FEVERET akuh.. i like ~ !
mse kecik abah dukung dgn mulot ternganga! da besar ciket, mulut pon da tertutup.. alasan : aku da berat ntok didukong!
pic paling aq shuke! hihi... kecik kecik da kawen da .... hahahahha
huhu, itulah serba sedikit story mory tentang diri aku waktu kicik kicik... korang pon ade story? ofcourse la kan kan... hah, kongsilah :D SHARING IS CARING rite? teheee... okayy, sampai situ jer dulu kisah aku.. tggu post yang akan datang .. bye bye
weeeeeeeeeeeeeeee .......... !!

P/S: SELAMAT MENYAMBOT MAULIDUR RASUL! (SELASA-15 FEBRUARI 2011)

3 comments:

Noorhafizah いざッ said...

ko ni model erk mse kecik?? haha..
sgt comel.. :)

ria said...

comelnyer. . hahaa

MIAMYRA said...

hik hik hik..
thanks korang :D